Printer Friendly Version Одлука о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт Доминика и Тринидад и Тобаго за носиоце свих пасоша @ 14 November 2018 05:22 PM

        Обавештавамо да је Влада Р. Србије, на седници одржаној 25. октобра 2018. године, донела Одлуку о укидању виза за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт  Доминика и Тринидад и Тобаго за носиоце свих пасоша, према којој могу да уђу, транзитирају и бораве на територији Р. Србије до деведесет  (90) дана од датума уласка у Р. Србију, у периоду од сто осамдесет (180) дана, уколико не постоје сметње из члана 15. Закона о странцима. 
        Држављани наведених држава, носиоци свих пасоша, који желе да уђу и бораве на територији Р. Србије у периоду од 90 дана, или да се школују, живе, запосле се, баве се медијском делатношћу или неким другим активностима, дужни су да поднесу захтев за визу пре уласка на територију Р. Србије.
        За држављане Антигва и Барбуда, Гренада и Комонвелт Доминика одлука је ступила на снагу 26. октобра 2018, док је за држављане Тринидад и Тобаго Одлука ступила на снагу 03. новембра 2018. године.